БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

Новини

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
Сесия на Общински съвет - Вършец се проведе на 19 септември 2018 г. в Заседателната зала на Община Вършец.
На заседание присъстваха всички 13 общински съветници.
Приетият дневен ред бе от 12 точки.

Общинските съветници приеха отчета на Бюджета на Община Вършец 2017 г.

Местните парламентаристи приеха изменение и ...  прочети всичко

19.09.2018г.


ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ОТЧЕТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ЗА 2017 Г.
На 18 септември 2018 г. в Конферентната зала на СПА хотел „Съни гардън” – гр. Вършец се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на община Вършец за 2017 г., съгласно чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси. Обсъждането бе инициирано и ръководено от председателя на Общински съвет инж. Анатоли Димитров.

На събитието присъстваха кметът на общината инж. ...  прочети всичко

18.09.2018г.


ОБЩИНА ВЪРШЕЦ СЕ ВКЛЮЧИ В ЕСЕННОТО ИЗДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО"
Най-мащабната национална доброволческа инициатива – „Да изчистим България заедно”, обедини за осми път институции, неправителствени и бизнес организации и доброволци в името на каузата за по-чиста околна среда. Под егидата на bTV Media Group цяла България за втора поредна година стана част от есенното почистване у нас, което се проведе на 15 септември.

Изборът на есенна ...  прочети всичко

17.09.2018г.


КМЕТЪТ НА ОБЩИНАТА ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
За всяко българско семейство първият учебен ден винаги е бил празник. Празник на знанието, на стремежа към себереализация, символ на ново начало, на нови мечти и надежди. Топлият есенен ден на 17-ти септември, в който православната ни църква чества деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София бе в унисон с празничността, светлината и оптимизма, които струяха от погледите на деца, родители, ...  прочети всичко

17.09.2018г.


"ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН БЕЗ ЗАГИНАЛИ НА ПЪТЯ – EDWARD"
За трета поредна година по инициатива на Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ТИСПОЛ, в рамките на Европейската седмица на мобилността, сред страните-членки на мрежата и нейните партньори се осъществява проектът „# Project EDWARD" (European Day Without A Road Death) с наименование за Република България Операция „Европейски ден без загинали на пътя – EDWARD“.

Проектът е ...  прочети всичко

17.09.2018г.


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО СЛУЧАЙ ОТКРИВАНЕТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
Уважаеми учители, мили ученици, скъпи родители,
Първият учебен ден е начало на едно вълнуващо пътешествие, което не винаги прилича на приказка и не винаги е лесно, но несъмнено е интересно и полезно.

Мили първокласници,
Доверете се на вашите първи учители, защото те знаят посоката и ще ви водят по пътя на знанието, ще ви ...  прочети всичко

17.09.2018г.


ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА МОБИЛНОСТТА
Европейска седмица на мобилността“ се провежда всяка година в периода 16-22 септември с подкрепата на Европейската комисия и Генерална дирекция „Мобилност и транспорт“.

В основата на кампанията е заложен принципът за насърчаване използването на устойчиви транспортНи алтернативи при придвижване.

Кампанията дава възможност на местната власт да промотира умното ...  прочети всичко

12.09.2018г.


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО СЛУЧАЙ 6-ТИ СЕПТЕМВРИ - ДЕНЯ НА СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ,

Приемете моите поздравления по случай 6–ти септември – Деня на Съединението на Княжество България с Източна Румелия!

6-ти септември е историческа дата, символизираща нашите ценности, националната ни принадлежност и българско самосъзнание - празник, който вълнува, обединява и ни кара да сe гордеем, че сме българи.
...  прочети всичко

06.09.2018г.


ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРЕКЪСВАНЕ НА ВОДОПОДАВАНЕТО В ГР. ВЪРШЕЦ НА 10.09.2018 Г. (ПОНЕДЕЛНИК)
Общинска администрация - Вършец, уведомява живеещите на ул. "Серафим Георгиев", ул. "Д-р Дамян Иванов", ул. "Любен Каравелов", ул. "Харалампи Генчев", ул. "Архитект Нешев", ул. "Елин Пелин", ул. "Добри Чинтулов", ул. "Пейо Яворов", ул. "Д-р Константин Пенев", ул. "Хан Омуртаг", ул. "Република" (от кръстовището с ул. "Серафим Георгиев" до кръстовището с бул. "България"), че на 10.09.2018 Г. ...  прочети всичко

05.09.2018г.


ТАНЦЬОРИ ОТ ВЪРШЕЦ ПРЕДСТАВИХА БЪЛГАРИЯ НА ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ В СЪРБИЯ
В края на август в сръбския град Соко баня се проведе Десетия юбилеен фолклорен фестивал «Игра коло под Озреном».

Ежегодният фестивал събра тази година около 300 участници от цяла Сърбия, като в него взеха участие и два български състава. Страната ни беше представена от Група за народни танци «Чародейките» - гр. Вършец с ръководител Красимира Георгиева и Танцова формация ...  прочети всичко

04.09.2018г.


  
©2008 Община ВЪРШЕЦ